Beeld Zorg App

De zorgvraag verandert. De regie blijft langer bij cliënten liggen en ouderen blijven langer thuis wonen. Tegelijkertijd kampt u als zorgorganisatie met stijgende zorgkosten en een personeelstekort. Hoe biedt u een antwoord op deze veranderingen?

“Bij Vivium zetten we de Beeld Zorg App succesvol in als aanvulling op fysieke contactmomenten. Bijvoorbeeld voor evaluatie- en mantelzorg­ondersteungesprekken, of voor intercollegiaal overleg. Cliënten vinden het prettig om in te bellen op een moment dat het hen past. Een doel binnen ons zorgbeleid is om cliënten waar mogelijk zelfstandig te laten functioneren. De Beeld Zorg App past hier goed bij.”

Stijn van Beurden, Adviseur Kwaliteit en Beleid – Zorggroep Vivium

“De Beeld Zorg App heeft het aantal meldingen van ongewenste gebeurtenissen bij De Zijlen verminderd. Bij De Zijlen vinden wij veiligheid bijzonder belangrijk. In tegenstelling tot apps als Whatsapp of Facetime biedt de Beeld Zorg App ons de zekerheid van een beveiligde omgeving waarin het gesprek kan plaatsvinden.”

Erna Dolfing, Locatiehoofd locatie Oost – De Zijlen

Gratis brochure aanvragen

Bent u benieuwd hoe de Beeld Zorg App uw organisatie toekomstbestendiger kan maken? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boomerweb brochure aanvragen