Beeld Zorg App

De zorgvraag verandert. De regie blijft langer bij cliënten liggen en ouderen blijven langer thuis wonen. Tegelijkertijd kamp je als zorgorganisatie met stijgende zorgkosten en een personeelstekort. Hoe bied je een antwoord op deze veranderingen?

“Bij Vivium zetten we de Beeld Zorg App succesvol in als aanvulling op fysieke contactmomenten. Bijvoorbeeld voor evaluatie- en mantelzorg­ondersteungesprekken, of voor intercollegiaal overleg. Cliënten vinden het prettig om in te bellen op een moment dat het hen past. Een doel binnen ons zorgbeleid is om cliënten waar mogelijk zelfstandig te laten functioneren. De Beeld Zorg App past hier goed bij.”

Stijn van Beurden, Adviseur Kwaliteit en Beleid – Zorggroep Vivium

Gratis brochure aanvragen

Ben je benieuwd hoe de Beeld Zorg App jouw organisatie toekomstbestendiger kan maken? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

  • Door dit formulier in te vullen geef je Boomerweb toestemming om de gegevens die je invult te verwerken en bewaren. Ook stem je ermee in dat we je de opgevraagde informatie per e-mail (of telefoon) verstrekken en dat we je in de toekomst mogen benaderen met informatie, zoals e-health nieuws, een uitnodiging of relevante informatie. Je kunt je hier op elk moment heel gemakkelijk voor afmelden door op de knop ‘uitschrijven’ te klikken, die je onderaan mails vindt. Onze belofte: jouw gegevens zijn veilig bij ons. We delen ze nooit met derde partijen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boomerweb brochure aanvragen