De apotheken verenigd in de Coöperatie Apothekers Utrecht (CAU) hebben na een intensief selectieproces gezamenlijk gekozen voor de samenwerking met Boomerweb op het gebied van elektronische toedienregistratie in Utrecht en omgeving.

 

CAU-voorzitter Clasineke Groenendijk (apotheek Boswijk): “We zijn trots op de uitstekende onderlinge samenwerking van de apothekers verenigd in de CAU. Juist daardoor is mogelijk om gezamenlijk een toekomstbestendige keuze te maken voor Utrecht. Door intensief samen op te trekken is de CAU bovendien een belangrijke partner in het Convenant Medicatieproces met huisartsen en zorginstellingen in Midden Nederland.”

 

Chrysos Ballieux (apotheek Pluymaekers): “Verschillende applicaties zijn door ons getest op veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak. We zijn niet over één nacht ijs gegaan. Uiteindelijk viel de keuze op Boomerweb, mede door de uitstekende ondersteuning vanuit deze organisatie. Dit kregen we ook terug van een aantal zorginstellingen in de omgeving die al met Boomerweb werkten. Een aantal andere zorgorganisaties gaf aan ook met Boomerweb te willen werken. Voor ons is Boomerweb de partner die duidelijk luistert naar onze input en daar direct ook mee aan de slag gaat.”