“Slimme analyses, Artificial Intelligence, virtuele projectleider. Dit is e-healthbeheer 2.0”

Boomerweb presenteert vandaag een gloednieuw beheerportaal achter al haar zorgoplossingen: het nieuwe Curo. Een compleet en veilig beheersysteem dat past bij de inrichtingsvragen van vandaag en van de toekomst. Een toekomst waarin e-health nog meer dan nu regionaal zal worden ingezet in een open systeem, ingebed in het zorgnetwerk rondom de cliënt. Curo dient daarbij een belangrijk doel: samen de beste medicatie- en wondzorg leveren!

“Binnen Boomerweb leeft al enige tijd een grote wens: een toekomstbestendige beheeroplossing ontwerpen, waar alle gebruikers blij van worden en écht wat aan hebben”, steekt Boomerwebs directeur innovatie René Weijenberg van wal. “Daarom begon ons nieuwe Curo-avontuur een jaar geleden met een uitgebreide analyse. Dankzij onze (inmiddels 10 jaar) ervaring en waardevolle input van key users werd de opdracht snel duidelijk: een nieuwe databasestructuur en een nieuw Curo beheerportaal. Waar veel leveranciers worstelen met de ‘legacy’ van oude systemen kon Boomerweb de draai nog maken: helemaal opnieuw beginnen en met de kennis van nu een NOG beter systeem neerzetten. En dat is gelukt!”

Het resultaat is een nieuw Curo portaal, gekoppeld aan de eigen database van onze klanten, waarin zij het beheer volledig naar eigen inzicht kunt inrichten en automatiseren. Het beheerportaal biedt gebruikers waardevolle inzichten hun project en zorgverlening, dankzij moderne technieken als Artificial Intelligence en Low-code. René: “Dit is e-healthbeheer 2.0. Wij zijn meer dan enthousiast. Het nieuwe Curo staat bol van de gave functionaliteiten, zoals een virtuele projectleider, die alle acties uitzet om een project op te zetten en te onderhouden, zodat zorgprofessionals moeiteloos kunen werken. De beheermogelijkheden zijn legio. In de nieuwe omgeving kunnen rollen en rechten worden ingesteld, zodat het gebruik naadloos aansluit bij de manier waarop de zorginstelling wond- of medicatiezorg wil leveren. Een zorgnetwerk in de nieuwe Curo laat zien met welke ketenpartners een instelling samenwerkt rondom de cliënten en welke werkafspraken er gelden. En slimme analysemogelijkheden en zorgprogramma’s geven helder weer hoe de kwaliteit van zorg praktisch verbeterd kan worden.”

Klanten van Boomerweb kunnen vanaf 20 januari het lang verwachte Curo bekijken en zullen daarna gefaseerd met het nieuwe systeem gaan werken.