CURO

Hoe kun je als zorgaanbieder eenvoudig, doeltreffend en veilig e-health toepassingen beheren voor al je cliënten? Ook als deze cliënten zorg ontvangen van meerdere zorginstellingen, apotheken en artsen? Het onlangs volledig opnieuw ontwikkelde Curo is een slim beheerportaal, waarin jij het beheer volledig naar eigen inzicht kunt inrichten en automatiseren. Waar je waardevolle inzichten krijgt in je project en zorgverlening, dankzij moderne technieken als Artificial Intelligence.

Medicatie controle app voorbeeld

Beheer: je eigen ‘machine’

Wat betekent dit alles voor de nieuwe beheermogelijkheden? Iedere zorgaanbieder krijgt vanaf nu zijn eigen ‘machine’ en kan de inrichting daarvan volledig op maat bepalen. Maximaal veilig, maximaal flexibel. Van bewaartermijnen tot het ontwerp van rollen en rechten, van SSO tot IAM: je kunt alles naar eigen behoefte inrichten. De dataverwerking zelf is volledig gebaseerd op de ZIB’s (Zorg informatie bouwstenen), waardoor deze naadloos aansluit op andere applicaties en de definities helder zijn. Bij deze nieuwe database-inrichting hoort uiteraard ook een volledig nieuw Curoportaal waarin al deze verbeterde beheerfunctionaliteiten te gebruiken zijn.

Medicatie controle app voorbeeld

Virtuele projectleider: implementatie met succes

Een mooi project op papier zonder de juiste begeleiding levert een pilot op die nooit wordt opgeschaald. Onze jarenlange ervaring en de tomeloze inzet van onze 8 regiomanagers maken dat wij als geen ander weten hoe we een e-health project tot een succes maken. Deze kennis en kunde hebben we verwerkt in een nieuwe Curo module genaamd ‘Virtuele projectleider’. Hierin staat handig op een rij wie wat moet doen om het project op dat moment verder op te zetten en te onderhouden. Samen met de nieuwe ‘Supportmodule’ wordt het beheer volledig ondersteund. In de supportmodule vind je alle informatie over releases, FAQ’s en ingeschoten tickets op één pagina terug en leg je eenvoudig contact met Boomerweb.

Medicatie controle app voorbeeld

Zorgnetwerk: inzicht in het regionale e-healthnetwerk

Een tweede nieuwe Curo module genaamd ‘Het zorgnetwerk’ brengt in kaart wie er in de regio allemaal onderdeel uitmaken van het Boomerweb e-health netwerk. Een netwerk van zorgverleners die mede betrokken zijn bij het medicatiebeheer of de wondzorg van jullie cliënt. Dit netwerk is vaak groter dan je denkt en kan bestaan uit thuiszorg, nachtzorg, dagbesteding, beschermde woonvormen, psychiatrie, openbare apotheken, instellingsapotheken, poliapotheken, dienstapotheken, ziekenhuisapotheken, medisch speciaalzaken, huisartsen, apotheekhoudende artsen en specialisten. Dit unieke zorgnetwerk van Boomerweb hebben we nu ook voor jou inzichtelijk gemaakt. Je ziet in één oogopslag wie er allemaal op zijn aangesloten en welke werkafspraken er zijn gemaakt. Bovendien communiceer je rechtstreeks met andere zorgverleners en pas je nieuwe afspraken eenvoudig aan.

Medicatie controle app voorbeeld

Zorgprogramma’s: actueel inzicht in kwaliteit en effectiviteit

Moderne technieken als Artificial Intelligence en Low code engineering maken het mogelijk om software zelflerend te maken en in te zetten om trends te herkennen en suggesties aan te dragen. Wij hebben deze technologie verwerkt in het nieuwe Curo onderdeel Zorgprogramma’s. Zorgprogramma’s zijn specifiek gericht op bijvoorbeeld medicatieveiligheid en wondzorg of meer specifiek op diabeteszorg of trombosezorg. Met deze zorgprogramma’s krijg je een actueel inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van deze zorgverlening en kun je suggesties laten aandragen bij de uitvoering. Low code engineering maakt het mogelijk om de applicatie zelf naar eigen inzicht aan te passen (bijvoorbeeld door extra vragen over gewicht of INR-waarden toe te voegen) zonder tussenkomst van Boomerweb. Dit past bij onze visie waarin de afhankelijkheid van ICT leveranciers minimaal zou moeten zijn en we samen anderen helpen om beter te worden.

Gratis brochure aanvragen

Wil je weten wat Boomerweb voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

  • Door dit formulier in te vullen geef je Boomerweb toestemming om de gegevens die je invult te verwerken en bewaren. Ook stem je ermee in dat we je de opgevraagde informatie per e-mail (of telefoon) verstrekken en dat we je in de toekomst mogen benaderen met informatie, zoals e-health nieuws, een uitnodiging of relevante informatie. Je kunt je hier op elk moment heel gemakkelijk voor afmelden door op de knop ‘uitschrijven’ te klikken, die je onderaan mails vindt. Onze belofte: jouw gegevens zijn veilig bij ons. We delen ze nooit met derde partijen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boomerweb brochure aanvragen