Willem Hendrik Gispen start vandaag als algemeen directeur van Boomerweb. Met de komst van Willem Hendrik Gispen gaat voormalig directeur Peter Slieker met pensioen. In de jaren dat Peter aan het roer stond is Boomerweb uitgegroeid tot een toonaangevende e-health partner voor zorgprofessionals en zorginstellingen.

Willem Hendrik Gispen (40) heeft ruime ervaring in de zorgsector. Zo werkte hij de laatste 12 jaar bij Brocacef Groep in diverse functies. In zijn laatste rol als innovatiemanager was hij bovendien nauw betrokken bij de totstandkoming van de Medicatie Controle App met elektronische toedienregistratie.

Willem Hendrik Gispen: “Ik heb Boomerweb leren kennen als een innovatieve organisatie met een zeer enthousiast en gedreven team, dat gaat voor één doel: de zorg helpen verbeteren met zinvolle e-health oplossingen. En dat is niet altijd makkelijk. Implementatie van e-health gaat over zoveel meer dan alleen techniek. Nieuwe processen, ander gedrag… dan gaat het vaak echt om een cultuuromslag die wordt gevraagd. Boomerweb helpt daarbij, reikt over verschillende schakels in de zorg, en doorbreekt bestaande dogma’s. Zo verbinden de oplossingen van Boomerweb onder andere (thuis)zorg, apothekers, huisartsen en clienten.”

Gispen ziet het als een belangrijke taak om de verdere groei van Boomerweb goed te laten verlopen. “Boomerweb is inmiddels uit de start-up fase geraakt en in een scale-up fase beland. Het is aan mij om de organisatie te begeleiden bij de doorgroei naar een ‘volwassen bedrijf’, dat breed in de zorg is ingebed en aan alle partijen toegevoegde waarde levert. Ik zie er heel erg naar uit om met dit team aan de slag te gaan.”