Over Boomerweb

Wij zijn Boomerweb, een toonaangevend e-health specialist met hart voor de zorg. Wij helpen de zorgsector ketenbreed met slimme e-health oplossingen. Onze apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid, verbeteren wondzorg en ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk. Met data-intelligentie bieden wij jou praktische inzichten die je direct kunt toepassen in jouw zorgprocessen. Zo ben je klaar voor de zorg van vandaag en morgen en kun je je focussen op de cliënt.

Wat ons onderscheidt van andere e-health specialisten?

Aansluiting bij de praktijk

Onze apps zijn stuk voor stuk in nauwe samenwerking met zorgprofessionals en apothekers ontwikkeld vanuit een zorgvraag. Ook daarna bleef de aansluiting bij de praktijk zeer groot. Zo organiseren wij regelmatig klankbordgroepen en houden wij de lijnen met gebruikers van onze apps bewust kort. Voor jou betekent dit dat je met apps werkt die naadloos aansluiten op jouw werkprocessen.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gelinkt aan een groothandel, baxteraar of ander moederbedrijf. Wij werken alleen voor jou. We kunnen koppelingen bouwen voor elk systeem. Jouw gegevens blijven alleen van jou. What you see is what you get bij Boomerweb.

Optimale begeleiding

De dienstverlening van Boomerweb houdt niet op bij de ontwikkeling van apps. Wij zorgen ervoor dat de applicatie waar je voor kiest omarmd wordt binnen je organisatie. Met uitgebreide ondersteuning van de implementatie en scholing van jouw zorgmedewerkers, zodat iedereen vol vertrouwen met de app aan de slag kan.

Meer weten?

Bel of mail ons. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie te bespreken.