Wil jij als developer binnen een jong en hecht team werken aan innovatieve applicaties die de zorg in Nederland vooruit helpen? E-health specialist Boomerweb is op zoek naar 2 developers (junior/medior niveau) ter uitbreiding van ons team.

 

Wie zijn wij?

Boomerweb is een toonaangevend e-health specialist met hart voor de zorg. Wij helpen de zorgsector ketenbreed met slimme e-health oplossingen. Onze apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid en verbeteren wondzorg. Ze ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk. Data-intelligentie biedt onze klanten praktisch toepasbare inzichten.

Wij willen onze klanten de beste oplossing in de markt bieden en werken daar met z’n allen hard voor. Resultaat hiervan is dat Boomerweb snel groeit. Daarom zijn wij op zoek naar 2 junior/medior developers ter uitbreiding van ons team. Werken bij Boomerweb betekent niet alleen dat je leuk en interessant werk doet bij een marktleidend bedrijf, maar ook dat je zinvol werk doet. Want doordat jij meewerkt aan de ontwikkeling van e-health applicaties, draag jij bij aan de toekomst van de zorg in Nederland. En dat is met alle ontwikkelingen hard nodig!

 

Wat ga je doen?

Als developer bij Boomerweb houd je je dagelijks bezig met het ontwikkelen en onderhouden van zowel front end als back end software. Je test nieuwe en al ontwikkelde software en vindt technische oplossingen wanneer zich issues of specifieke wensen voordoen.

 

Wanneer willen wij heel graag met jou in contact komen? We zoeken een gedreven junior/medior developer met:

  • MBO/HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als software ontwikkelaar
  • Een nieuwsgierig, leergierig en sociaal karakter
  • Kennis van OO design, ontwikkelpatronen en moderne webstandaarden
  • Ervaring met Scrum, TDD, Git, REST, SOAP, Android ontwikkeling, IOS ontwikkeling, Cordova, Javascript, PHP.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende fulltime baan in een jong, enthousiast en hecht team. Bij ons krijg je volop de kans om met moderne technologieën te werken en jezelf als developer te ontwikkelen. Naast een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je bij ons rekenen op een fijne werkplek en voldoende ruimte voor ontspanning, zoals aan de befaamde Boomerweb-pooltafel.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. Je kunt jouw sollicitatie richten aan onze Manager IT, Bart de Weijer via bdeweijer@boomerweb.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kun je bij hem terecht. We horen graag van je!