Deze vacature is vervuld!

Een salesfunctie mét projectmanagementtaken, waarin je een commerciële mindset combineert met accountmanagement binnen de zorgsector. Veel variatie in je werk, een informele werkomgeving en een dynamische e-health marktleider als werkgever.

Klinkt goed? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zoeken een regiomanager die sales met projectmanagement weet te combineren in de regio Zuid-Holland en Zeeland.

 

Wat ga je doen?

Commercieel

Als regiomanager vertegenwoordig jij Boomerweb bij alle zorgverleners in de regio Zuid-Holland en Zeeland. Je legt contact met nieuwe klanten, volgt organisaties die ons zelf benaderen vlot op en beheert het contact met bestaande relaties om ook vanuit hun netwerk jouw klantenportefeuille uit te breiden.

Jouw klanten zijn vooral thuiszorginstellingen, GGZ instellingen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, apothekers en huisartsen. Je adviseert hen op het gebied van zorg, techniek, privacy en financieringsmogelijkheden en je helpt je klant door middel van monitoring en evaluaties om producten optimaal in te zetten. Je bent commercieel eindverantwoordelijk voor de klanten in jouw portefeuille. Je werkgebied betreft de provincies Zuid-Holland en Zeeland, waarbij de nadruk op Zuid-Holland ligt.

Implementatietraject
Staan alle lichten op groen? Dan kan het implementatietraject van start. Jij houdt je bezig met de voorbereiding en inrichting van de processen en geeft producttrainingen aan eindgebruikers. Verderop in het traject help je de klant door middel van monitoring en evaluaties om de digitale oplossingen optimaal in te zetten.

Kortom: een bijzonder diverse functie!

Wanneer komen wij graag met jou in contact?

  • Je wordt enthousiast van de functie, zoals zojuist beschreven.
  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met relatiebeheer, projectmanagement en/of sales binnen de zorgsector.
  • Je hebt affiniteit met de digitalisering binnen de zorg.
  • Je woont in Zuid-Holland of Zeeland.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Verder weet jij klanten en prospects met jouw enthousiasme te overtuigen. Je staat stevig in je schoenen, maakt gemakkelijk contact en je bent communicatief vaardig. Bovendien werk je graag zelfstandig en denk je in kansen en oplossingen.

Wie zijn wij?

Boomerweb is een e-health specialist met hart voor de zorg. Wij werken elke dag vol passie aan de nieuwste en beste digitale oplossingen voor de zorgsector. Onze apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid en verbeteren wondzorg. Ze ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk. Data-intelligentie biedt onze klanten praktisch toepasbare inzichten. Onze apps worden dagelijks door honderden zorginstellingen en apotheken in Nederland gebruikt.

Wij willen onze klanten de beste oplossing in de markt bieden en werken daar met z’n allen hard voor. Werken bij Boomerweb betekent niet alleen dat je leuk en interessant werk doet bij een marktleidend bedrijf, maar ook dat je zinvol werk doet. Want doordat jij meewerkt aan de inzet van e-health applicaties, draag jij bij aan de toekomst van de zorg in Nederland. En dat is met alle ontwikkelingen hard nodig!

Wat bieden wij?
Een fulltime baan voor 36 tot 40 uur per week. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. In deze dynamische functie krijg je volop ruimte om zelf invulling te geven aan de inhoud van de functie en je werkt samen met een gedreven en enthousiast team. Natuurlijk hoort bij een uitdagende functie een passend salaris en een aantrekkelijke set arbeidsvoorwaarden met onder andere een laptop, tablet, telefoon en leaseauto.

Solliciteren?
Heb je interesse? Dan komen wij graag met jou in contact! Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan Willem Hendrik Gispen, whgispen@boomerweb.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Rene Weijenberg via 0619035773.