Voor deze veelzijdige functie als Sales Manager zoeken wij een ervaren professional met aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring. Iemand met ruime kennis van de zorg of farmaceutische sector. Met deze spilfunctie bij Boomerweb kan je echt een verschil maken: met digitale oplossingen de zorg helpen verbeteren!

Als Sales Manager bij Boomerweb ben je onderdeel van het MT bestaande uit totaal 5 leden. Samen met je MT collega’s ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van de doelstellingen, beleid, visie en resultaten van Boomerweb. Met jouw team bestaande uit 7 gedreven regiomanagers ben je dagelijks bezig met de operationele commerciële taken, van acquisitie tot implementatie. De volgende verantwoordelijkheden horen o.a. bij de functie van Sales Manager:
  Opstellen van commercieel jaarplan en strategie, korte en lange termijn;
  Op een daadkrachtige, coachende en enthousiasmerende wijze sturing geven aan het team;
  Het uitbreiden, uitbouwen en onderhouden van (potentiele) relaties;
  Het leiden van (complexe) offertetrajecten, implementatie projecten en processen;
  Het initiëren en voorzitten van de diverse interne en externe vergaderingen en bijeenkomsten.

Dit is wat Boomerweb jou kan bieden!

In de functie als Sales Manager krijg je binnen Boomerweb alle ruimte voor eigen initiatieven en heb je de mogelijkheid om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Aanvullend wordt het volgende geboden:
  Een marktconform salaris gebaseerd op je opleiding, werkervaring en de kwaliteiten die je meebrengt;
  Uiteraard zal je direct deel uitmaken van het Boomerweb team en krijg je een rechtstreeks contract geboden;
  Om je functie goed uit te kunnen oefenen hoort bij deze functie een mobiele telefoon, laptop en leaseauto.

Wat vragen wij?

De functie van Sales Manager is een nieuwe positie binnen Boomerweb. Er is voldoende ruimte om de functie eigen te maken en verder te vormen. Je zal hiervoor moeten beschikken over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen, je bent cijfermatig goed onderlegd, beschikt over empathie en weet van aanpakken. Naast dat je voor de continuïteit 36-40 uur per week beschikbaar bent, voldoe je aan de volgende eisen:
  Je beschikt over een afgeronde HBO of WO studie;
  Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven, relatiebeheer en sales binnen de zorg of farmaceutische sector;
  Je hebt affiniteit met de digitalisering binnen de zorg;
  Je bezit het DNA van Boomerweb: ondernemend, oplossingsgericht, vernieuwend, enthousiast, betrouwbaar en verantwoordelijk;
  Je hebt kennis van en netwerk in de zorgmarkt.

Wie is Boomerweb

Boomerweb werkt dagelijks aan de mooiste en nieuwste digitale oplossingen voor de zorgsector. Onze oplossingen maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid en verbeteren wondzorg. Het team van in totaal 25 collega’s is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de verschillende zorgapplicaties. Deze apps worden dagelijks gebruikt door honderden zorginstellingen en apotheken. Door slimme, innovatieve en toegankelijke oplossingen te bieden, ontstaat er ruimte voor wat de zorg hard nodig heeft: aandacht voor de mens. Informeel, betrokken en gedreven zijn woorden die de cultuur van de organisatie goed omschrijven.

Boomerweb is onderdeel van Enovation Group. Al meer dan 35 jaar is Enovation de specialist voor veilige communicatieoplossingen voor de gezondheidszorg. Het bedrijf richt zich op het faciliteren van informatie-uitwisseling tussen en binnen zorginstellingen en tussen zorginstellingen en cliënten. De oplossingen zijn gebaseerd op (internationale) standaarden en sluiten naadloos aan op bestaande IT-systemen en processen van zorginstellingen. Het bedrijf heeft meer dan 250 medewerkers in 10 kantoren en is actief in meer dan 19 landen. Als onafhankelijk communicatiebedrijf heeft Enovation de missie om een belangrijke rol te spelen bij het oplossen van de uitdagingen waarmee de Europese gezondheidszorgsector momenteel wordt geconfronteerd.

Solliciteren

Heb jij het in je om Sales Manager bij Boomerweb te worden? Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer informatie, neem contact op met Mara van der Kamp op 06-53374703 of mail naar mara.vanderkamp@sdworx.com.