Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Sales- & Project assistent waarbij je werkt aan innovatieve applicaties die de zorg in Nederland vooruithelpen? Wil jij relaties opbouwen met toekomstige klanten en onze klanten écht verder helpen? En heb je kennis van de zorgmarkt? Dan is digitale zorgspecialist Boomerweb op zoek naar jou.

Jouw rol

In deze relatief nieuwe rol van Sales- & Project assistent vervul je een belangrijke, ondersteunende positie voor onze regiomanagers. Vanuit ons kantoor in Veenendaal houd jij je voornamelijk bezig met sales en de implementatie van onze digitale zorgoplossing. Je benadert potentiële klanten telefonisch, geeft (online) presentaties en demonstraties, en op z’n tijd koude acquisitie. Naast het klantcontact draai jij je hand niet om voor administratief werk; je verwerkt alle gegevens correct in ons CRM-systeem. Nadat je een klant hebt aangesloten, ben je voor sommige klanten verantwoordelijk voor de projectbegeleiding. Je organiseert een kick-off, verzorgt (online) trainingen en houdt een tussen- en eindevaluatie met de klant. Vervolgens draag je de klant over aan de regiomanager.

De rol is onderdeel van Customer Support en je hebt van daaruit veel contact met de interne organisatie. Je legt verantwoording af aan de Manager Operations.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van de regiomanagers bij:

 • Verzorgen van (koude) acquisitie, bijvoorbeeld middels het (telefonisch) benaderen van potentiële klanten, het geven van (online) presentaties en het versturen van offertes;
 • Projectbegeleiding en verzorgen van trainingen tijdens de projectmatige implementatiefase;
 • Onderhouden van de relatie met bestaande klanten, mede door het informeren en adviseren over producten of diensten;
 • Zorgen voor overdracht naar de interne organisatie;
 • Voeren van een gedegen administratie;
 • Meehelpen bij marketing- en verkoopacties, o.a. campagnes in CRM;
 • Actieve bijdrage in het reguliere overleg met de regiomanagers, en tijdens de gezamenlijke maandelijkse bijeenkomsten;

Bovengenoemde werkzaamheden worden uitgevoerd via verschillende kanalen: telefonisch, via email, online en bij uitzondering op locatie bij de klant.

Jouw profiel

Je bent klantgericht en servicegericht: je doet er alles aan om onze klanten verder te helpen. In deze rol heb je dagelijks telefonisch en via de mail contact met potentiële klanten: van apothekers tot kleine (thuis)zorgorganisaties. Doordat je met verschillende soorten klanten te maken hebt, vinden we het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig bent.

Wie ben jij:

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare prestaties op het gebied van accountbeheer en/of telefonische verkoop;
 • Je bent communicatief sterk, flexibel en leert snel;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Office-pakketten en Zoho CRM, of een ander bekend CRM-systeem.

Het is een pre als je kennis van, en een eigen netwerk in, de zorgmarkt hebt, vooral op het gebied van apotheken en (thuis)zorgorganisaties.

Wat we bieden

Een afwisselende baan van 32-40 uur in de week, in een jong, enthousiast en hecht team. Bij ons krijg je volop de kans om met moderne technologieën te werken en jezelf als Sales & Project Consultant te ontwikkelen. Naast een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je bij ons rekenen op een fijne werkplek en voldoende ruimte voor ontspanning, zoals aan de befaamde Boomerweb-pooltafel.

Over ons

Boomerweb is een toonaangevend e-health specialist met hart voor de zorg. Wij helpen de zorgsector ketenbreed met slimme e-health oplossingen. Onze apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid en verbeteren wondzorg. Ze ondersteunen zorgprofessionals, ziekenhuizen, apotheken en medisch speciaalzaken op vernieuwende wijze in hun werk.

Wij willen onze klanten de beste oplossing in de markt bieden en werken daar met z’n allen hard voor. Resultaat hiervan is dat Boomerweb snel groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een Sales- & Project assistent ter uitbreiding van ons team. Werken bij Boomerweb betekent niet alleen dat je leuk en interessant werk doet bij een markt leidend bedrijf, maar ook dat je zinvol werk doet. Want doordat jij meewerkt aan de ontwikkeling van e-health applicaties, draag jij bij aan de toekomst van de zorg in Nederland. En dat is met alle ontwikkelingen hard nodig!

Heb je interesse? Vertel ons dan meer over jezelf en je motivatie om bij Boomerweb te solliciteren in een bericht aan Karen van Steijn via sollicitaties@boomerweb.nl.