Voor cliënten en mantelzorgers

Enovation Boomerweb voor cliënten en mantelzorgers

De zorg staat de komende jaren voor flinke uitdagingen. Het aantal mensen dat een beroep doet op (thuis)zorg groeit, de zorgvraag wordt complexer en de druk op de zorg wordt hoger. Er wordt gestimuleerd om langer thuis te blijven wonen en de rol van patiënten en mantelzorgers wordt steeds groter. Het inzetten van digitale zorgoplossingen wordt steeds normaler en kunnen jou helpen om jouw zelfredzaamheid te vergroten.

Tijd een aandacht voor de mens

Wij snappen dat het in de zorg ook gaat om jou. Onze oplossingen worden dan ook samen mét de zorg ontwikkeld en doorontwikkeld. Hierdoor weten wij wat er speelt, wat zorgpersoneel drijft en waar digitale oplossingen het meest nodig zijn. Dat betekent slimme en eenvoudige oplossingen die passen bij jou en jouw werk. Zo ontstaat er ruimte voor wat de zorg zo hard nodig heeft; tijd en aandacht voor de mens.

Wij maken oplossingen voor jou

Boomerweb houdt zich al ruim 11 jaar bezig met digitale zorgoplossingen, dat maakt ons de meest ervaren leverancier. Dit doen wij vanuit onze missie: samen helpen wij anderen om beter te worden. Wij geloven dat de zorg daadwerkelijk beter kan worden door de slimme inzet van digitale zorgoplossingen.

Digitale zorgoplossingen

Digitale zorgoplossingen bieden een antwoord op de veranderende zorgvraag. Onze oplossingen ondersteunen jou in je dagelijkse werkzaamheden. Om wondzorg te verbeteren, medicatieveiligheid te vergroten of om zorg op afstand te kunnen verlenen.

Wat levert het gebruik van digitale zorgoplossingen op?

Zelfredzaamheid vergroten

Wij snappen dat het in de zorg ook gaat om jou. Onze oplossingen worden dan ook samen mét de zorg ontwikkeld en doorontwikkeld zodat wij precies weten waar digitale oplossingen het meest nodig zijn. Dat betekent slimme en eenvoudige oplossingen die passen bij jou en bij de zorg. Om iedereen in zijn of haar kracht te zetten.

Digitale zorgoplossingen

Digitale zorgoplossingen bieden een antwoord op de veranderende zorgvraag. Onze oplossingen ondersteunen zorgmederwerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en jou om meer regie te kunnen houden. Om wondzorg te verbeteren, medicatieveiligheid te vergroten of om zorg op afstand te kunnen verlenen.

Wij maken oplossingen voor jou

Enovation Boomerweb houdt zich al ruim 12 jaar bezig met digitale zorgoplossingen, dat maakt ons de meest ervaren leverancier. Dit doen wij vanuit onze missie: samen helpen wij anderen om beter te worden. Wij geloven dat de zorg daadwerkelijk beter kan worden door de slimme inzet van digitale zorgoplossingen. En daar heb jij baat bij.

Wat levert het gebruik van digitale zorgoplossingen op?

Waar wil je mee aan de slag?

Onze oplossingen helpen de zorg om bij jou zorg te leveren. Benieuwd met welke digitale oplossingen ze dat kunnen doen en wat dit voor jou betekent?

Beeldzorg​

Om zorg op afstand te kunnen leveren en ontvangen met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app.

Toedienregistratie

Heb jij nog een deel van je medicatie in eigen beheer? Met onze oplossing zie je welke medicatie je wanneer moet nemen en wat er door de zorg aan jou is toegediend.

Wondzorg

Een digitaal wonddossier. Regievoerder, wijkteams, huisarts en medisch specialist leggen in deze app de voortgang van de wondzorg digitaal vast. Zo is voor jou op elk moment de voortgang inzichtelijk.

Wondzorg

Verbeter wondzorg met een multidisciplinair wonddossier. Regievoerder, wijkteams, huisarts en medisch specialist leggen in deze app de voortgang van de wondzorg digitaal vast.

Toedienregistratie

Verbeter de medicatieveiligheid in jouw organisatie door over te stappen op elektronische toedienregistratie met mogelijkheid tot dubbele controle op afstand.

Beeldzorg

Lever zorg op afstand met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app. Hiermee bied je slim en efficiënt een antwoord op de veranderende zorgvragen.

Wil je meer weten?

Wil je direct meer weten? Neem dan contact op met een van onze regiomanagers!
Vorige
Volgende