Wond Zorg App

De samenwerking in de complexe wondzorgketen is een uitdaging. De onderlinge communicatie tussen de vele betrokken schakels blijkt vaak gebrekkig. Het is lastig om alle benodigde informatie voor zorgverzekeraars te verzamelen. Wonden blijven onnodig lang open. Er worden te veel verbandmiddelen gebruikt en regievoering is tijdsintensief. Hoe borg je de kwaliteit van wondzorg? Hoe houd je alle betrokkenen geïnformeerd, de lijnen kort en de cliënt gemotiveerd?

“Goede wondregie is essentieel. De cijfers in de Wond Zorg App bieden ons inzicht in de zorgprocessen, wat onze manier van werken oplevert en waar ruimte is voor verbetering. Daarbij is uniformiteit een groot voordeel van werken met een digitaal registratiesysteem. Vanaf het begin was duidelijk dat Boomerweb serieus luisterde naar wat wij vertelden. Dit zagen en zien wij terug in de manier waarop de app zich ontwikkelt.“

Tier Braams, Wondconsulent – Careyn

Gratis brochure aanvragen

Ben je benieuwd wat de Wond Zorg App voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

  • Door dit formulier in te vullen geef je Boomerweb toestemming om de gegevens die je invult te verwerken en bewaren. Ook stem je ermee in dat we je de opgevraagde informatie per e-mail (of telefoon) verstrekken en dat we je in de toekomst mogen benaderen met informatie, zoals e-health nieuws, een uitnodiging of relevante informatie. Je kunt je hier op elk moment heel gemakkelijk voor afmelden door op de knop ‘uitschrijven’ te klikken, die je onderaan mails vindt. Onze belofte: jouw gegevens zijn veilig bij ons. We delen ze nooit met derde partijen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boomerweb brochure aanvragen