Wond Zorg App

De samenwerking in de complexe wondzorgketen is een uitdaging. De onderlinge communicatie tussen de vele betrokken schakels blijkt vaak gebrekkig. Het is lastig om alle benodigde informatie voor zorgverzekeraars te verzamelen. Wonden blijven onnodig lang open. Er worden te veel verbandmiddelen gebruikt en regievoering is tijdsintensief. Hoe borgt u de kwaliteit van wondzorg? Hoe houdt u alle betrokkenen geïnformeerd, de lijnen kort en de cliënt gemotiveerd?

“Tijdwinst. Dat betekent de Wond Zorg App voor ons. Als wondverpleegkundigen waren wij veel tijd kwijt aan het bezoeken van cliënten en het verspreiden, ophalen en opbergen van wondzorgdossiers. Via de app kunnen we een wond op afstand monitoren. De Wond Zorg App maakt het gehele wondzorgproces overzichtelijker. Het verbetert de informatieoverdracht vanuit de eerste lijn en onder collega’s onderling en we merken dat het inzicht in de voortgang zowel de cliënt als onze zorgmedewerkers motiveert. Wij werken nu twee jaar met de Wond Zorg App en willen niet meer zonder.”

Sonja van den Hazel, Wondspecialist – Beweging 3.0

“Boomerweb en Careyn werken al samen sinds 2016. Ik ken Boomerweb als een zeer prettige samenwerkingspartner en een meedenkende, betrokken leverancier, die goed naar klanten luistert en stabiele, veilige oplossingen levert.”

Jos Spithoven, Projectleider – Careyn

Gratis brochure aanvragen

Bent u benieuwd wat de Wond Zorg App voor uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boomerweb brochure aanvragen